Blog

Panda Dub - Top 10 Electronic Music Albums

Tue 25 Apr 2017
Editor Odisseas Panierakis

H Enter Events την Παρασκευή 5 Μαΐου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Panda Dub με την συνοδεία της Live Band του.

Panda Dub Live Band at Fuzz

Panda Dub - Top 10 Electronic Music Albums

Με αφορμή την εμφάνισή του στις 5 Μαΐου στο Fuzz Music Live Stage, ο Panda Dub μοιράζεται αποκλειστικά μαζί μας τους δέκα αγαπημένους του δίσκους ηλεκτρονικής μουσικής.

H Enter Events την Παρασκευή 5 Μαΐου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Panda Dub με την συνοδεία της Live Band του. O ευλογημένος αυτός Γάλλος μοναχός του τάγματος της dub που σάρωσε πνεύμα και σώμα σε μια αποθέωση της σκηνής στις 21 Μαΐου 2016 στο Βοτανικό, με ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes με έντονο βαρύ ρυθμό, επιστρέφει την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στο Fuzz Music Live Stage συνοδευόμενος αυτή τη φορά από 2 Ιππότες του ίδιου τάγματος με όπλα τους το μπάσο και τα τύμπανα, για να τυλίξει ακόμη μια φορά με τους ομιχλώδεις ήχους του, τους πάντες και τα πάντα στην πρωτεύουσα! Ετοιμαστείτε για ανυπέρβλητη και δυναμική dub άνευ προηγουμένου που εξαφανίζει κάθε βαρύτητα!

Τη συναυλία θ’ ανοίξει ο Billa Qause, μέλος των Pad trio και Wolfy Funk Project, με ανανεωμένο MPC Live set, ενώ το after party θα αναλάβει ο αξεπέραστος Kill Emil.

Αποκλειστικά για το UrbanStyleMag ο Panda Dub μοιράζεται με το Ελληνικό κοινό τα 10 αγαπημένα του electronic music albums.

No. 10
SBTRKT – Wonder Where We Land

No.9
EdIT – Ten Years of Crying Over Prods for No Reason

No.8
Odesza – In Return

No.7
Disclosure – Settle

No.6
Molecule - 60°43’ Nord

No.5
James Blake – Overgrown

No.4
SBTRKT – SBTRKT

No.3
The XX – xx

No.2
Lorn – The Maze to Nowhere

No.1
Rob Dougan – Furious Angel

Panda Dub Live Band at Fuzz
Panda Dub Live Band at Fuzz Panda Dub Live Band at Fuzz