Reborn Festival 2016

Agenda

Fri 12 Aug 2016

Reborn Festival 2016

Fanaraki | Limnos

To Reborn Festival, η διοργάνωση-θεσμός για το νησί της Λήμνου και όχι μόνο, επιστρέφει και φέτος και διεξάγεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην παραλία Ακρωτήρι, στην περιοχή Φαναράκι στο Μούδρο στις 12 & 13 Αυγούστου.
To νησί του Ηφαίστου, γνωστό για τους δυνατούς ανέμους του, την μοναδική έρημο της Ευρώπης ‘’Αμμοθίνες’’ και τις εξαιρετικές παραλίες, παρουσιάζει την τέταρτη σε σειρά έκδοση του Reborn Festival στις 12 & 13 Αυγούστου.

Το Reborn είναι ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που λαμβάνει χώρα στο νησί της Λήμνου από το 2013. Είναι μια αυθόρμητη κίνηση που αποσκοπεί στο να γίνει ένας θεσμός ανανέωσης και να καθιερωθεί σαν μία εναλλακτική πρόταση έκφρασης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσω μουσικών και άλλως καλλιτεχνικών δράσεων. Εξάλλου ‘’reborn’’ σημαίνει αναγέννηση, και η αναγέννηση προϋποθέτει αλλαγή.

Στα 3 χρόνια της μέχρι τώρα δράσης του, το festival έχει παρουσιάσει καλλιτέχνες όπως οι CJ Jeff, G.Pal, Echonomist, Adrianos Papadeas, Navid Mehr (Καναδάς), Tash, Alex Dimou, Paul Anthonee, Jorgio Kioris κλπ, καταφέρνοντας να μπεί στον χάρτη των καλοκαιρινών dance festivals της χώρας προσελκύοντας πληθώρα επισκεπτών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Φέτος, το festival λαμβάνει χώρα σε μία από τις πιο όμορφες open-air τοποθεσίες του νησιού, την παραλία Ακρωτήρι συνδυάζοντας θάλασσα, πέτρα και πράσινο, συνθέτοντας μία άριστη ατμόσφαιρα για beats δίπλα στο κύμα, ακριβώς στην καρδιά του καλοκαιριού.

To official teaser του Reborn Festival 2016: https://www.youtube.com/watch?v=hq3auiB-jXI

Παραμένοντας πιστό στην ηλεκτρονική μουσική, το Reborn παρουσιάζει και φέτος κάποιους από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής – και όχι μόνο – dance σκηνής, δίνοντας παράλληλα το πολυπόθητο βήμα σε ντόπιους djs προκειμένου να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό. Αυτόν τον Αύγουστο, το festival εγκαινιάζει το δεύτερο μουσικό stage του οποίο θα παρουσιαστούν εναλλακτικά είδη μουσικής χωρίς να αλλοιώνεται η κυρίαρχη φιλοσοφία της διοργάνωσης και το όραμα της για την μουσική κουλτούρα. Στα δύο αυτά stages, το Reborn θα παρουσιάσει πάνω από 25 καλλιτέχνες και djs της Διεθνούς, της Ελληνικής και τοπικής σκηνής ισορροπώντας μεταξύ House, Progressive House, Techno, Dub, Breaks & Chillout. Παράλληλα θα παρουσιαστεί μια σειρά από παράλληλες δράσεις, δημιουργώντας ένα πολυμορφικό και διαδραστικό event.

O Μέγας χορηγός του Reborn Festival 2016 είναι η Heineken & η Αθηναϊκή Ζυθοποιεία.
► ΜΟΥΣΙΚΗ & LINE-UP (περισσότερα: www.rebornfestival.com/line-up)

Το lineup του festival αποτελείται από καλλιτέχνες με παρουσία σε labels όπως Bedrock, Material, Sudbeat, Get Physical,  Movement, ενώ περιλαμβάνει 2 διεθνείς συμμετοχές από Μεξικό και Τουρκία, 2 showcases από την Μοvement recordings και την c.Quence και κάποιες από τις σημαντικότερες μορφές της εγχώριας dance σκηνής.

Αναλυτικότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/8
DANCE STAGE
THODORIS TRIANTAFILLOU
OZGUR OZKAN
JORGIO KIORIS
DINO GRAND
KASSETTE
UNDERTONE
BASS.MENT
ARTINSKY
MIKE TSIKOVAS

ALTERNATIVE STAGE
VASILIS TSIOULKANAKIS
DON ALTURA
LUNARTONE
RAGECHAK

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/8
DANCE STAGE
KOSMAS EPSILON
TASH
EVVA
GEORGE FIL
FUTUR-E
RON vs. POJON
STERGIOS SIGMA

ALTERNATIVE STAGE
RONI IRON
CAYO LARGO
S.STEF
KOSTAS TRAIKOS
GIORGOS DOMANOLDOS

► ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ & ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: (περισσότερα: www.rebornfestival.com/tickets)
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια, το Reborn συνεχίζει την low-cost τιμολογιακή πολιτική του αφού όπως πιστεύουν οι διοργανωτές του ‘’η μουσική πρέπει να είναι προσιτή προς όλους’’. Το κόστος του διήμερου εισιτηρίου προπώλησης ανέρχεται σε μόλις 10 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα εξής σημεία προπώλησης:
• ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Movement recordings / tel: +30 6949533830
• KABAΛΑ: Bloque festival / tel: +30 6944945326
• ΜΥΡΙΝΑ – ΛΗΜΝΟΣ:
1. Τraikos selections (πλατεία ΚΤΕΛ)
2. Pravlis travel (παλιό λιμάνι)
3. Sports house (κεντρική αγορά)
• ΜΟΥΔΡΟΣ – ΛΗΜΝΟΣ:
1. Αkrotiri beach bar
2. Mikro Fanaraki beach bar
3. Campeon 5x5
• KONTOΠΟΥΛΙ – ΛΗΜΝΟΣ: Booca café bar

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
2 Hμέρες = 10€

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ:
1 Ημέρα = 7€
2 Ημέρες = 14€

Τα εν λόγω εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε και διαδικτυακά επισκεπτόμενοι τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://rebornfest_earlybird.eventbrite.com
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: http://rebornfest_earlybird.eventbrite.com

► ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΔΙΑΜΟΝΗ: (περισσότερα: www.rebornfestival.com/informations)
Για το κοινό που βρίσκεται εκτός Λήμνου και θέλει να παρακολουθήσει την εμπειρία του Reborn Festival, οι διοργανωτές παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για έναν ταξιδιώτη στο επίσημο site του festival (www.rebornfestival.com) . Στην σχετική καρτέλα παρέχονται πληροφορίες για ακτοπλοϊκά και αεροπορικά δρομολόγια από και προς το νησί, προτάσεις διαμονής και κάμπινγκ καθώς και πληροφορίες που αφορούν το νησί γενικότερα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους στα συνεργαζόμενα με το φεστιβάλ πρακτορεία
Pravlis travel: 22540 24 446 / pravlis@otenet.gr
Travel Lemnos: 22540 71 042 / salale@otenet.gr

► ΠΑΡΟΧΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
• Χώρος για ελεύθερο camping (www.rebornfestival.com/camping)
• Παράλληλες δράσεις : graffiti, bodypaint +more
• Φιλική και αξιόπιστη ομάδα security
• Γιατρός & πρώτες βοήθειες
• Οργανωμένο μπαρ με αλκοόλ, μπύρα, αναψυκτικά, χυμούς, νερό και χορηγικά προϊόντα
• Parking & παρκαδόρος
• Τουαλέτες
• Rest area
• Καφετέρια

www.rebornfestival.com
info@rebornfestival.com
#keep_the_spirit_alive
www.facebook.com/RebornfestLemnos

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Γ.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΜΟΥΔΡΟΥ με την συνδιοργάση του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου

Reborn Festival 2016