Outer Walls by It's Raw

Agenda

Sun 7 May 2017

Outer Walls by It's Raw

Ancient Theatre Street | Larisa

Κυριακή 7 Μαίου 2017

Outer Walls by It's Raw στον πεζόδρομο Αρχαίου Θεάτρου

Το απόγευμα της Κυριακής λαμβάνει μέρος το 1ο Outer Walls αυτού του καλοκαιριού στον πεζόδρομο Αρχαίου Θεάτρου για μια βραδιά χωρίς τέλος, αφού παράλληλα το Basedome θα κάνει closing βραδιά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτά που πέρασαν αλλά κι αυτά που θα έρθουν!

Καλεσμένοι στο πρώτο Outer Walls ειναι οι Street Outdoors Soundsystem (Jiles John & Polatof), o Manolo resident του ''Basedome'' και ''Blue Bar'' όπως και οι Scot Dech και Unickue δημιουργοί της ''It'sRaw'' και του ''Outer Walls'' .

Ευχαριστούμε πολύ το Motel Street Boutique και metro crepe station για την πολύτιμη υποστήριξη τους όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας UrbanStyleMag kai Beater.gr .

Όλα λοιπόν θα ξεκινήσουν στις 17:00 κάτω απ τον καταγάλανο ουρανό..

O Jiles John είναι συλλέκτης βινυλίων, το δημιουργικό μυαλό και συνιδρυτής των '' Street Outdoors '' mobile parties, αλλά και ένας από τους πιο δραστήριους Έλληνες DJs. Κινούμενος σε Άμστερνταμ, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συλλέγει και συνδυάζει διάφορα και ανόμοια μουσικά στυλ ανάμεσα σε rough disco, cosmic και house. Σχετίστηκε με τη μουσική αρχικά ως τραγουδιστής και παίκτης τεσσάρων χορδών-μπάσο και στη συνέχεια αντάλλαξε το μπάσο του για τους πρώτους του δίσκους και πικάπ . Από τότε μέχρι και σήμερα, πειραματίζεται με διάφορα είδη και μορφές μουσικών κομματιών και συνεχίζει, με κοινούς παρονομαστές την αγάπη και τον ενθουσιασμό του για εκτεταμένα DJ-set αλλά και την αναζήτηση για καινούρια μουσικά και αισθητικά ερεθίσματα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, συμμετείχε στο Dekmantel και τη Red Bull Music Academy αλλά και σε μέρη όπως Amsterdam, Istanbul και σε όλη την Ελλάδα. Δεν ακολουθεί αυστηρά μόνο την σύγχρονη μουσική σκηνή, αλλά δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στην επιλογή των κομματιών ώστε να ταιριάζουν τη συγκεκριμένη στιγμή για ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Ο Polatof ( Konstantinos Polatidis), είναι ενεργό μέλος της μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης για περισσότερο από μια δεκαετία, ως dj καθώς και ως clubber, και ειδικός στα "house events". Επιπλέον, είναι ιδρυτικό μέλος των διάσημων πλέον κινούμενων "Street Outdoors" parties. Τα DJ-set του, περιλαμβάνουν κυρίως Disco και 90’s house, πάντα με τον συνδυασμό των νέων στοιχείων και των τάσεων της μουσικής αλλά και παλαιότερων ήχων χάρη στην αγάπη του για τις αυθεντικές εκτελέσεις αγαπημένων κομματιών. Κύριος στόχος είναι η μουσική του να ακούγεται σέξι και groovy χωρίς, αναγκαστικά, να συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε ροκ ή R & B κατά τη διάρκεια των DJ-set του. Ο ίδιος φωνάζει, -η Μουσική δεν έχει ταμπέλες-.

O Dj Manolo (Manolis Katsaros) γεννημένος στη Λάρισα, έχοντας πολλές επιρροές από Disco και μουσικές εποχής, άρχισε να ξεχωρίζει ήχους δημιουργώντας έτσι το δικό του μοναδικό ύφος.
Έχει παίξει σε δεκάδες ανεπανάληπτα Parties με ονόματα καλλιτεχνών του είδους του απο όλο τον κόσμο! Hernan Cattaneo, Nick Warren, Sasha, Guy J, John Digweed και Guy Gerber είναι μεταξύ άλλων μερικοί απο τους μεγαλύτερους παραγωγούς και Dj’s που ο Dj Manolo έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία!

Τώρα ο Manolo έχοντας πλέον καταξιωθεί στο είδος του και με την μεγάλη του εμπειρία, δε μένει στάσιμος αφού η μουσική του δραστηριότητα είναι καθημερινή, με σκοπό να προοδεύει και να ξεσηκώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή!

Scot Dech και Unickue της It's Raw εδρεύουν στη Λάρισα και είναι οι διοργανωτές των πλέον επιτυχημένων Outer Walls, Art Αffect Festival και Into Space clubnight. Εχουν προσκαλέσει καλλιτέχνες όπως Ivan Smagghe, Sandrino, Matt Walsh, Remain, Morgan Hammer και Kris Davis μεταξύ άλλων, ενώ μετράνε στο ενεργητικό τους πολλές συμμετοχές σε events και festivals. Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της ηλεκτρονικης μουσικής σκηνής, έχουν καθιερώσει το δικό τους ιδιαίτερο στυλ, αφού η αισθητική τους χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα εκδοχή κατηγοριών όπως electronica, synth and new wave , indie and tropical disco, drone house and slinky techno, με rock στοιχεία στο backround.

Outer Walls by It's Raw