Blog

Blank presents Synthek

Fri 15 Apr 2016
Editor USM

Η Blank, μια από τις πιο ανερχόμενες διαδικτυακές κοινότητες στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, γιορτάζει δύο χρόνια παρουσίας στο χώρο και υποδέχεται το Σάββατο (30/4) στο Steam Athens, τον Ιταλό resident dj του ...

Blank presents Synthek

Blank presents Synthek

Η Blank, μια από τις πιο ανερχόμενες διαδικτυακές κοινότητες στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, γιορτάζει δύο χρόνια παρουσίας στο χώρο.

Η Blank, μια από τις πιο ανερχόμενες διαδικτυακές κοινότητες στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, γιορτάζει δύο χρόνια παρουσίας στο χώρο και υποδέχεται το Σάββατο (30/4) στο Steam Athens, τον Ιταλό resident dj του Tresor Berlin και ιδρυτή της Natch RecordsSynthek, σε ένα event “μύηση” στην underground techno μουσική.

Το Τhink Techno: The Ritual αποτελεί το πρώτο μέρος ενός νέου project, που θα αναπτυχθεί μέσα από περισσότερες δράσεις μέσα στους επόμενους μήνες και έχει σκοπό να αναδείξει τις ξεχωριστές πτυχές αυτής της μουσικής κουλτούρας.

Ως αυθεντικό προϊόν της ναπολιτάνικης techno σκηνής, ο Synthek ξεχωρίζει για το δυναμικό και ρυθμικό στυλ που εκδηλώνει μέσα από τα sets του και με τις παραγωγές του να υποστηρίζονται από καταξιωμένους djs, όπως οι DVS1 και Jonas Kopp, κατατάσσεται, ήδη, μεταξύ των πιο αξιόλογων καλλιτεχνών της απαιτητικής σκηνής του Βερολίνου.

Το warm-up της μεγάλης βραδιάς θα αναλάβουν οι resident djs της Blank, Yuu & ΩM, ενώ το έδαφος για τον Ιταλό μαέστρο θα προετοιμάσει ο Liem, γνωστός στο techno κοινό από τα sets του σε κάποια από τα καλύτερα clubs της Αθήνας, δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι Christian Varela, Ramiro Lopez, Rafa Barrios, Sinisa Tamamovic κ.ά.

Location:
Steam (Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι, Αθήνα)

Doors open at 00:30 till 08:00

Τιμές εισόδου / Tickets at the door: 10 €

Τιμή φιάλης / Bottle price (down & upper area):
Tables: 120 euro / 5 persons (1 bottle) με 1+1 redbull δώρο 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / FOR MORE INFO

- Mob: 6974595242
- Mail: blankmusic173@gmail.com
- Website: http://blankmusic.net/ 
- Facebook: https://www.facebook.com/blank173/
- Soundcloud: https://soundcloud.com/blankm
- Facebook event: https://www.facebook.com/events/252182678459284/

 

Blank presents Synthek
Blank presents SynthekBlank presents SynthekBlank presents SynthekBlank presents SynthekBlank presents Synthek